Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

A www.rtl.hu, illetve a www.rtlmost.hu internetes weboldalak felhasználási feltételei

  1. https://rtl.hu és https://www.rtlmost.hu internetes honlapok (a továbbiakban együttesen: honlapok) tulajdonosa és üzemeltetoje a Magyar RTL Televízió Zrt. (1222 Nagytétényi út 29., a továbbiakban: RTL). A honlapok felhasználójának minosül mindenki, aki a honlapok(ok)ra, illetve a hozzá kapcsolódó aloldalakra látogat, illetve a honlap(ok)hoz kapcsolódó bármilyen szolgáltatást igénybe vesz (regisztráció, tartalmak feltöltése, hozzászólás). A felhasználó a honlap(ok) megnyitásával vagy a honlap(ok)hoz kapcsolódó szolgáltatások bármelyike igénybevételének megkezdésével automatikusan elfogadja az itt megjelent felhasználási feltételeket.
  2. https://rtl.hu oldal böngészéséhez, az ott található tartalmak böngészéséhez nincs szükség regisztrációra, ugyanakkor az https://www.rtlmost.hu oldalon található tartalmak regisztrációhoz kötöttek, a regisztráció mindenki számára elérheto és ingyenes. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a hatályos adatvédelmi rendelet értelmében a 16 éven aluliak számára a regisztrációhoz a törvényes képviselo hozzájárulása vagy engedélye szükséges. A jogszabályok értelmében az M-RTL Zrt. a 16. életévét be nem töltött kiskorúak önálló regisztrációját törli. Az RTL-nek jogában áll azon felhasználókat külön értesítés nélkül törölni a regisztráltak közül, akik az oldalra több mint egy éve nem léptek be, vagy regisztrációjuk során érvénytelen e-mail címet adtak meg. A megadott adatok valóságtartalmáért az RTL semmiféle felelosséget nem vállal.
  3. A honlapokon található valamennyi tartalom (a továbbiakban: tartalom) szerzoi jogi védelem alatt áll. A tartalmak illegális letöltése, másolása, avagy azok bármely egyéb módon történo jogellenes felhasználása a hatályos magyar bünteto szabályok szerint buncselekménynek minosül. Az RTL kizárólag a magánjellegu használathoz járul hozzá, bármiféle üzleti jellegu felhasználáshoz az RTL elozetes, írásbeli hozzájárulása szükséges. A Felhasználónak tiszteletben kell tartania a tartalomhoz kapcsolódó összes szerzoi és más jogot, és nem változtathatja meg vagy módosíthatja a tartalmat.
  4. Az RTL nem vállal felelosséget semmilyen pontatlan információból, zavarból, a honlap(ok) elérhetetlenségébol vagy egyéb eseménybol eredo közvetlen (pl. számítógép meghibásodása) vagy közvetett (pl. elmaradt haszon) károkért. A Felhasználó vállalja, hogy a honlap(ok)on található anyagokat kizárólag saját felelosségére használja, tekinti meg.
  5. Tilos a honlap(ok) bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, terjesztése (ideértve az e-mail, fax vagy más elektronikus készülék útján történo eljárásokat is), publikálása, módosítása, továbbítása, kivéve, ha Ön (Felhasználó) rendelkezik az RTL képviseletére jogosult személytol származó engedéllyel. E tilalom alá esik különösen a honlapokon található összes szöveg, kép, grafika, logó, embléma, fotó, hang- és videó anyag vagy ezek állóképei.
  6. A honlapokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztatót az alábbi linkre kattintva olvashatja el: https://www.rtlmost.hu/titoktartas
  7. A honlapokhoz kapcsolódó cookie szabályzatot és annak beállításait az alábbi linkre kattintva érheti el: https://www.rtlmost.hu/titoktartas
  8. Figyelem! A honlapokon szerepelhetnek olyan utalások, ugrópontok (link) más szolgáltatók által fenntartott oldalakra, amely oldalakon kezelt személyes adatokra az RTL-nek semmilyen befolyása nincs. Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy ha ilyen ugrópontokra kattintanak, más szolgáltatók oldalaira kerülnek át ezen oldalak az RTL-nek nem állnak és nem is állhatnak ellenorzése alatt, RTL nem feltétlenül támogatja azokat, ezért ezen oldalak adatközléséért, tartalmáért, muködéséért, valamint személyiségi jogokkal kapcsolatos eljárásáért üzemelteto semmiféle felelosséget nem vállal. Ilyen esetekben - ha szükségét érzik - olvassák el az oldalak szolgáltatóinak nyilatkozatát a személyes adatok védelmével kapcsolatban.

Kellemes idotöltést kívánunk!