Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

mely kizárólag azon felhasználókra vonatkozik, ahol a felhasználó a disztribútoránál megkötött elofizetéséhez kapcsolódóan, annak keretében szerez jogosultságot a www.rtlmost.hu weboldal emelt szintu szolgáltatásainak eléréséhez

  1. https://www.rtlmost.hu internetes honlap (a továbbiakban: honlap) tulajdonosa és üzemeltetoje a CLT-UFA S.A. (43, boulevard Pierre Frieden, L-1543 Luxembourg, a továbbiakban: CLT). A honlap felhasználójának minosül mindenki, aki a www.rtlmost.hu honlapra regisztrálva kiválasztja a disztribútorát, ezt követoen pedig a disztribútortól kapott kódot beírva megnyitja a honlap plusz verzióját, mely a www.rtlmost.hu oldal kibovített szolgáltatásait tartalmazza, illetve ezen honlap aloldalaira látogat, illetve a honlaphoz kapcsolódó bármilyen szolgáltatást igénybe vesz. A felhasználó a honlap megnyitásával vagy a honlaphoz kapcsolódó szolgáltatások bármelyike igénybevételének megkezdésével automatikusan elfogadja az itt megjelent felhasználási feltételeket. A kibovített szolgáltatások köre kiterjed a live adásokra, VOD tartalmakra, lehetoséget biztosít exkluzív digitális csatornákra, HD minoségu videó megtekintésére (mely a rendelkezésre álló sávszélességtol függ), Chromecast támogatásra, mindezt kevesebb reklámmal és hosszabb catch up ablakkal.
  2. https://www.rtlmost.hu oldalon található tartalmak regisztrációhoz kötöttek, a regisztráció mindenki számára elérheto valamely disztribútoron keresztül, mely minden esetben akár plusz szolgáltatásként, akár csomagba csomagolva, fizetés ellenében veheto igénybe. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a hatályos adatvédelmi rendelet értelmében a 16 éven aluliak számára a regisztrációhoz a törvényes képviselo hozzájárulása vagy engedélye szükséges. A jogszabályok értelmében a 16. életévét be nem töltött kiskorúak önálló regisztrációját a www.rtlmost.hu oldal nem engedélyezi. A megadott adatok valóságtartalmáért a CLT semmiféle felelosséget nem vállal.
  3. A honlapon található valamennyi tartalom (a továbbiakban: tartalom) szerzoi jogi védelem alatt áll. A tartalmak illegális letöltése, másolása, avagy azok bármely egyéb módon történo jogellenes felhasználása a hatályos jogszabályok szerint buncselekménynek minosül. A CLT kizárólag a magánjellegu használathoz járul hozzá, bármiféle üzleti jellegu felhasználáshoz a CLT elozetes, írásbeli hozzájárulása szükséges. A Felhasználónak tiszteletben kell tartania a tartalomhoz kapcsolódó összes szerzoi és egyéb jogot, és nem változtathatja meg vagy módosíthatja a tartalmat.
  4. A CLT nem vállal felelosséget semmilyen pontatlan információból, zavarból, a honlap elérhetetlenségébol vagy egyéb eseménybol eredo közvetlen (pl. számítógép meghibásodása) vagy közvetett (pl. elmaradt haszon) károkért. A Felhasználó vállalja, hogy a honlapon található anyagokat kizárólag saját felelosségére használja, tekinti meg.
  5. Tilos a honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, terjesztése (ideértve az e-mail, fax vagy más elektronikus készülék útján történo eljárásokat is), publikálása, módosítása, továbbítása, kivéve, ha Ön (Felhasználó) rendelkezik a CLT képviseletére jogosult személytol származó engedéllyel. E tilalom alá esik különösen a honlapon található összes szöveg, kép, grafika, logó, embléma, fotó, hang- és videó anyag vagy ezek állóképei.
  6. A honlapokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztatót az alábbi linkre kattintva olvashatja el: https://www.rtlmost.hu/titoktartas
  7. A honlapokhoz kapcsolódó cookie szabályzatot és annak beállításait az alábbi linkre kattintva érheti el: https://www.rtlmost.hu/titoktartas
  8. Figyelem! A honlapon szerepelhetnek olyan utalások, ugrópontok (link) más szolgáltatók által fenntartott oldalakra, amely oldalakon kezelt személyes adatokra a CLT-nek semmilyen befolyása nincs. Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy ha ilyen ugrópontokra kattintanak, más szolgáltatók oldalaira kerülnek át ezen oldalak a CLT-nek nem állnak és nem is állhatnak ellenorzése alatt, CLT nem feltétlenül támogatja azokat, ezért ezen oldalak adatközléséért, tartalmáért, muködéséért, valamint személyiségi jogokkal kapcsolatos eljárásáért üzemelteto semmiféle felelosséget nem vállal. Ilyen esetekben - ha szükségét érzik - olvassák el az oldalak szolgáltatóinak nyilatkozatát a személyes adatok védelmével kapcsolatban.

Kellemes idotöltést kívánunk!