Az adatok megismerésére az M-RTL Zrt. műsorszerkesztő munkavállalói, illetve az Egyéb Adatkezelők, valamint az Adatfeldolgozók munkavállalói, megbízottai a munkakörükbe, megbízásukba tartozó feladatok teljesítéséhez szükséges mértékben jogosultak.

A személyes adatok címzettjei az M-RTL Zrt. és az Egyéb Adatkezelő megbízottai, valamint ezek Adatfeldolgozói.

Az M-RTL Zrt. a személyes adatokat más Adatkezelőknek nem továbbítja.

Az M-RTL Zrt. az adatkezeléssel összefüggésben adatfeldolgozót vehet igénybe. Ebben az esetben az adatkezelést az M-RTL Zrt. nevében és utasítása szerint az adatfeldolgozó végzi.

Az M-RTL Zrt. kizárólag olyan adatfeldolgozót vesz igénybe, akik vagy amelyek megfelelő garanciákat nyújtanak az adatkezeléssel szemben jogszabályi követelményeknek való megfelelését és az érintettek jogainak védelmét biztosító, megfelelő technikai és szervezési intézkedések végrehajtására.

Az adatfeldolgozó az M-RTL Zrt. előzetesen írásban tett eseti vagy általános felhatalmazása nélkül további adatfeldolgozót nem vehet igénybe.

Az M-RTL Zrt. az alábbi adatfeldolgozókat, a következő feladatok ellátására és az alábbi időtartamra vesz igénybe:

Adatfeldolgozó Milyen személyes adatokhoz férhet hozzá? Milyen módon használhatja fel az adott személyes adatot (milyen tevékenységet végez a Társaság részére)? Mennyi ideig biztosított a hozzáférés?

ImagineCommunicationsLtd. REGIONAL MAIN

OFFICE Ferry Works Summer RoadThames DittonKT7 0QJ, UK

Support tevékenységet végeznek az M-RTL Zrt. részére. Az általuk támogatott rendszerek (filmjog, reklámértékesítő) adataihoz férnek hozzá,support/fejlesztés céllal. A rendszerekben tárolt adatokat láthatja, rendszerhiba/adatbázishiba megkereséséhez használja. Ezek az adatok filmek/sorozatokmetaadatai, lejátszáshoz kapcsolódó adatok, reklám értékesítéshez kapcsolódó adatok, illetve felhasználónevek. A hibabejelentő rendszerében a hibajegyekhez kapcsolódóan tárol adatokat. Ki jelentette le ahibát(kontakt infó), illetve a hiba leírása.

határozatlan idő

ABESSE Informatikai Tanácsadó ZrtCÍM:

1118 Budapest, Rétköz u. 7. Cégj.sz. / Váll.ig.sz 01-10-044885

Support tevékenységet végeznek az M-RTL Zrt. részére. Az általuk támogatott rendszerek (filmjog, reklámértékesítő) adataihoz férnek hozzá,support/fejlesztés céllal. A rendszerekben tárolt adatokat láthatja, rendszerhiba/adatbázishiba megkereséséhez használja. Ezek az adatok filmek/sorozatokmetaadatai, lejátszáshoz kapcsolódó adatok, reklám értékesítéshez kapcsolódó adatok, illetve felhasználónevek. A hibabejelentő rendszerében a hibajegyekhez kapcsolódóan tárol adatokat. Ki jelentette le ahibát(kontakt infó), illetve a hiba leírása. határozatlan idő

Mind-Diák Iskolai Szövetkezet székhely:

1075 Budapest, Holló u. 1. cégjegyzékszám: Cg. 01-02-053457, nyilvántartja a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

bérmunka határozatlan idő

Konzorcia Kft. Székhely:

1012 Budapest, Pálya utca 9. 2. em. Cégjegyzékszám: 01-09-703816

weboldalfejlesztés, szerkesztőségi tartalomkezeléshez szükséges adminisztrációsrendszer (admin vagy CMS) fejlesztés, adatmigráció határozatlan idő

Arteries StudioKft.

Cím: 1138 Budapest, Váci út 175. Cégjegyzékszám: 01-09-299564

applikáció és weboldalfejlesztés, useradatok

M6 Group

89 avenueCharles de Gaulle Neuilly-Sur-Seine, 92575 France

rtlmost.hu platform üzemeltető

Gyga Inc.

2513 Charleston Rd, Mountain View, CA 94043, United States

rtlmost.hu login felület üzemeltető Az M-RTL Zrt. tájékoztatja az érintettet, hogy a GIGYA székhelye az Európai Unión kívüli harmadik országban található, szerverei ugyanakkor az Európai Unión belül helyezkednek el.

EDIMA.emailKorlátolt Felelősségű Társaság

1061 Budapest,Káldy Gyula utca 4. 3. em. 7. Cégjegyzékszám: 01-09-727387

Hírlevelek küldése, (név, felhasználónév, emailcím) határozatlan idő

Next WaveEurope Kft.

Székhely: 1122 Budapest, Csaba u. 24. a. Cégjegyzékszám: 01-09-909776

weboldal karbantartói, fejlesztői, üzemeltetési szolgáltatás (kezelt adatok?) határozatlan idő

Sendgrid Inc.

1801 CaliforniaStreet, 1801California St, Denver, CO 80202, UnitedStates

A hírlevél küldő rendszer üzemeltetése, hírlevelek listái, és a rendezvények meghívotti listái (nevek, emailcímek) kerülnek itt kezelésre határozatlan idő